Maratonul filmelor Adevarul

Miercuri, 22 Octombrie 2008, Categoria: Noutati

Maratonul filmelor Adevarul "Drumul oaselor" si "Colierul de turcoaze" vor rula gratuit intre 25 octombrie si 15 noiembrie, in fiecare sambata, in patru cinematografe, din patru orase ale tarii. Primul film va fi proiectat incepând cu ora 19.00, iar al doilea, de la ora 22.00.

Primul cinematograf din tara care gazduieste aceste filme este Patria din Capitala, cu o capacitate totala de 1.014 locuri. Urmeaza cinematografele Republica din Iasi, cu 848 de locuri (pe 1 noiembrie), Republica din Cluj, cu 960 de locuri (pe 8 noiembrie), si Timis din Timisoara, cu 650 de locuri (pe 15 noiembrie).

Invitatul special al serilor dedicate Colectiei Margelatu va fi actorul Florin Piersic, un pasionat povestitor al momentelor care i-au marcat viata. Biletul de intrare va fi un ziar "Adevarul" din sambata in care va avea loc evenimentul. Participantii la maraton vor primi cate doua pungi cu popcorn si autografe din partea marelui actor de film si teatru.

De la standuri special amenajate, vor putea fi achizitionate cele mai noi colectii de filme "Adevarul": Colectia de aventuri Sergiu Nicolaescu, Colectia BD, Seria "24", "Hai-Hui prin orasele lumii" si "Hai-Hui prin Europa".
  
asdasd