Legenda Will Smith revine

Joi, 25 Septembrie 2008, Categoria: Noutati

Legenda Will Smith revine Compania Warner Bros. planuieste sa realizeze un prequel la blockbusterul "I Am Legend" / "Legenda Vie" ce l-a avut pe Will Smith in rolul principal. Smith va relua dealtfel rolul savantului Robert Neville, iar regia va fi semnata tot de Francis Lawrence.

Pelicula va fi produsa de Akiva Goldsman si James Lassiter, partenerul lui Smith de la Overbrook Entertainment. Scenariul este realizat de D.B. Weiss dupa o intriga ale carei detalii au fost discutate in amanunt in ultimele luni de catre Smith, Goldsman, Lassiter si Lawrence. Filmul va ilustra ultimele zile ale omenirii in New York, inainte ca un virus creat de mana omului sa il lase pe Neville (personajul lui Smith) singurul supravietuitor intr-o lume populata de mutanti.

Un prequel era singura modalitate de a extinde franciza Warner Bros. care a adus castiguri de peste 580 de milioane de dolari si de a-l pastra pe Will Smith in rolul principal - personajul lui a murit in primul film din serie, dupa ce a gasit un potential antidot pentru virusul ucigas.
  
asdasd