Echipa de la "I Am Legend" - reunita pentru un nou proiect

Luni, 13 Iulie 2009, Categoria: Noutati

Echipa de la "I Am Legend" - reunita pentru un nou proiect Conform Variety, regizorul peliculei I Am Legend, Francis Lawrence reface echipa cu Will Smith.

Lawrence a fost cooptat pentru a dezvolta si regiza City That Sailed, un proiect 20th Century Fox despre un tata si fiica lui, care traiesc in parti opuse ale oceanului si a caror dragoste este atat de puternica incat face ca Manhattan-ul sa se desprinda si sa pluteasca pe Atlantic.

Filmul a fost dezvoltat special pentru Will Smith care il si produce alaturi de partenerul sau de la Overbrook Entertainment, James Lassiter.

Scenaristii de la Ocean's Thirteen, Brian Koppelman si David Levien vor adapta scenariul original scris de scenaristul peliculei Truman Show, Andrew Niccol.

Lawrence ar trebui sa semneze si regia la Water for Elephants, adaptarea Fox 2000 a romanului omonim de Sara Gruen, roman care este acum transpus in scenariu de catre Richard LaGravanese. Lawrence a incercat sa o convinga pe Reese Witherspoon sa joace in filmul despre povestea unui circ ambulant din era Marii Depresii Economice, dar actrita inca nu a acceptat. Producatorii filmului sunt Gil Netter, Erwin Stoff si Andrew Tennenbaum.
  
asdasd