Kristen Stewart versiunea rock'n roll

Miercuri, 3 Decembrie 2008, Categoria: Noutati

Kristen Stewart versiunea rock'n roll Dupa succesul inregistrat cu "Twilight" Kristen Stewart o va interpreta pe Joan Jett in pelicula biografica "The Runaways". Floria Sigismondi, cunoscuta realizatoare de videoclipuri, se va ocupa de scenariul si regia filmului, iar productia va fi asigurata de River Road Entertainment, cu Jett ca producator executiv.

The Runaways, prima trupa hard-rock de fete cu succes la public, s-a format in 1975, incluzandu-le pe Joan Jett (chitara), Sandy West (percutie), Cherie Currie (voce si clape) si Jackie Fox (bas). Fetele au rezistat impreuna patru ani, dovedindu-se a fi si muzicieni talentati, nu doar adolescente rebele imbracate in dantela si haine de piele neagra.

Jett si-a continuat cariera si in anii '80, formand trupa Blackhearts si inregistrand hituri precum "I Love Rock N' Roll" sau "I Hate Myself for Loving You".

Filmul le va avea in centru pe Jett si Currie, urmarindu-le de la ascensiunea meteorica pana la dizolvarea trupei, cauzata de neintelegeri privind banii si managementul.
  
asdasd