Keira Knightley - clona donatoare de organe in "Never Let Me Go"

Miercuri, 15 Aprilie 2009, Categoria: Noutati

Keira Knightley - clona donatoare de organe in "Never Let Me Go" Charlotte Rampling si Sally Hawkins se vor alatura distributiei din "Never Let Me Go", drama produsa de Fox Searchlight si Film4 al carei cap de afis este Keira Knightley. Rampling a mai aparut alaturi de Knightley de curand, interpretand-o pe Lady Spencer in "The Duchess".

Carey Mulligan si Andrew Garfield sunt si ei pe afisul peliculei regizate de Mark Romanek, care are la baza romanul cu acelasi nume publicat in 2005 de Kazuo Ishiguro (aparut si la noi sub titlul "Sa nu ma paraseti" la Editura Polirom). Filmarile au inceput in cursul acestei saptamani in Marea Britanie.

Alex Garland ("28 Days Later") a adaptat scenariul care urmareste trei personaje (Knightley, Mulligan si Garfield) ce isi petrec copilaria in ceea ce pare a fi un internat elegant asezat intr-un peisaj idilic englezesc. Insa, pe masura ce cresc, cei trei descopera ca realitatea este mult mai cruda, iar ei ce fac parte dintr-o categorie speciala de fiinte umane: "donatori", clone, adica produse de laborator, menite sa furnizeze organe de schimb pentru oamenii "adevarati".
  
asdasd