Katherine Heigl gaseste tineretea vesnica

Joi, 13 Mai 2010, Categoria: Noutati

Katherine Heigl gaseste tineretea vesnica Katherine Heigl va trai visul oricarui star de cinema - tinerete fara batranete si viata fara de moarte - in "The Age of Adaline", povestea unei tinere nascute la inceputul secolului 21, care devine nemuritoare in urma unui accident. Dupa ani de existenta solitara, Adaline intalneste in sfarsit un barbat pentru care merita sa renunte la viata vesnica si sa traiasca iubirea din plin.

Scenariul este semnat de Mills Goodloe si Sal Pascowitz, iar pelicula va fi produsa si finantata de Lakeshore Entertainment si Sidney Kimmel. Filmarile sunt programate sa inceapa in octombrie, si producatorii se afla in cautarea unui regizor si a unui star pentru rolul principal masculin.
Comentarii   Optiuni
 
  • Clarita Clarita / 14 Mai 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    hmm...abia astept sa vad filmul ­rerspectiv...mi'au placut toate filmele pe ­care le'am vazut cu actrita Katherine ­Heigl, majoritatea rolurilor fiind ­foarte simpatice avand in vdr ca mai mult am ­vazut'o prin comedii romantice Big grin :D joaca ­foarte bine Winking ;) si este si frumoasa (ca de altfel ­si in poza care insoteste articolul de mai sus - ­e super)

  
asdasd