Inceputul anului aduce ocazia de a revedea toate filmele din seria Rocky

Vineri, 21 Decembrie 2012, Categoria: Recomandari TV

Inceputul anului aduce ocazia de a revedea toate filmele din seria Rocky Prima luna a anului 2013 aduce un cadou admiratorilor lui Sylvester Stallone. In fiecare joi seara, de la ora 22:00, puteti vedea cate unul din cele cinci filme care urmaresc povestea celebrului boxer, Rocky, numai la Universal Channel!

Aventura incepe pe 3 ianuarie 2013, cand debuteaza, la Universal Channel, seria Rocky: filmele cu Sylvester Stallone vor fi difuzate in premiera in fiecare joi seara, de la 22:00, pe tot parcursul lunii ianuarie! Veti putea urmari povestea inca de la primul film al seriei, in care un boxer marunt, pe nume Rocky Balboa și care aspira la celebritate, are sansa de a lupta cu campionul mondial la categoria grea.

In Rocky II, care va fi difuzat pe 10 ianuarie, Balboa incearca sa se retraga din ring, dar problemele financiare si mandria ranita a rivalului sau il obliga sa forteze un meci-revansa.

Pe 17 ianuarie urmariti, la Universal Channel, filmul Rocky III, in care noul campion mondial la categoria grea este provocat in public de un tanar indraznet, care vrea sa isi incerce sansa la titlu.

In continuare, pe 24 ianuarie, in Rocky IV, Balboa lupta cu un boxer sovietic umflat de steroizi, pentru a razbuna moartea fostului sau rival, Apollo Creed, care ulterior ii devenise prieten.

Si, in sfarsit, in Rocky V, pe 31 ianuarie, il urmarim pe boxerul ramas acum accidentat si sarac cum se intoarce in vechiul cartier, unde devine antrenorul unui tanar luptator.
  
asdasd