Incepe sezonul 4 din Californication

Joi, 5 Mai 2011, Categoria: Recomandari TV

Incepe sezonul 4 din Californication Serialul Californication a primit doua premii Emmy si un Glob de Aur, a debutat in 2007, iar multi l-au numit cel mai provocator serial TV. Protagonist e Hank Moody, un newyorker get beget, care s-a mutat in Los Angeles dupa ce au fost cumparate drepturile uneia dintre cele mai de succes carti ale sale pentru a fi ecranizata.

Din pacate a fost nevoit sa vada cum mult iubita sa carte i se transforma intr-o ingrozitoare comedie romantica, iar de atunci s-a tot luptat sa-si salveze cariera si relatia complicata cu iubita lui, Karen, chinuindu-se in acelasi timp sa-si creasca fiica adolescenta, pe Becca. Insa viciile ii stau in cale (bautura, drogurile si femeile), slabiciuni pe care le recunoaste cu onestitate si candoare.

Dupa aventurile primelor trei sezoane, Hank se scufunda tot mai tare. Are cosmaruri si, in cele din urma, ajunge la politie. Acum vor iesi la iveala cele mai mari secrete ale eroului nostru.

Protagonistul serialului este David Duchovny, dublul laureat cu Globul de Aur, celebru pentru rolul agentului Mulder din Dosarele X dar si din filme precum Red Shoes Diaries, California sau The Zoolander. Karen e jucata de Natascha McElhone, devenita faimoasa in anii ’90 cu filme precum Picasso, artist si demon, Truman Show sau Zadarnicele chinuri ale dragostei (Love’s Labour’s Lost). Becca este interpretata de Madeleine Martin, nascuta in 1993. Ea este cea mai tanara prezentatoare la o gala Tony (2003). Alaturi de ei, celelalte personaje principale ale sezonului 4 sunt Charlie (Evan Handler), Marcy (Pamela Adlon) si Mia (Madeline Zima).

HBO Romania va difuza in premiera, incepand cu 7 mai, cate doua episoade din al patrulea sezon al serialului Californication.

Acestea vor putea fi urmarite in fiecare sambata, incepand cu ora 22:00.
  
asdasd