In fiecare seara cate un film de Craciun

Miercuri, 19 Decembrie 2012, Categoria: Noutati

In fiecare seara cate un film de Craciun Serile vacantei de iarna vor fi mai frumoase in compania premierelor de la Universal Channel! Asezati-va comod in fata televizoarelor, pentru ca, intre 24 si 30 decembrie 2012, in fiecare seara, de la ora 22:00, aici va asteapta cate o premiera. Veti avea parte numai de filme de succes, cu actori cunoscuti: O iubire fara sfarsit, Departe de Africa, Adventureland, Misiune de gradul zero, Adevarul despre iubire, Profetul din grota si Orasul politistilor.

Luni, 24 decembrie, ora 22:00: O iubire fara sfarsit

What Dreams May Come (SUA, 1998) este o drama despre un barbat care moare si ajunge in rai, dar sotia lui, care s-a sinucis dupa ce l-a pierdut, e trimisa in iad. Acesta decide sa riste totul ca sa o regaseasca si sa o aduca inapoi. In distributie: Robin Williams, Cuba Gooding Jr, Annabella Sciorra si Max von Sydow.

Marti, 25 decembrie, ora 22:00: Departe de Africa

Celebrul film din 1985 (Out of Africa) cu Meryl Streep, Robert Redford si Klaus Maria Brandauer, regizat de Sydney Pollack, este povestea scriitoarei daneze Karen Blixen, proprietara unei plantatii de cafea din Africa, in a carei viata se complica in urma unei povesti de iubire pasionale.

Miercuri, 26 decembrie, ora 22:00: Adventureland

In comedia americana din 2009, un absolvent de colegiu lucreaza peste vara in parcul local de distractii. In mod surprinzator, acesta este locul care il pregateste perfect pentru lumea reala. In distributie: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Margarita Levieva, Ryan Reynolds, Martin Starr, Bill Hader si Kristen Wiig.

Joi, 27 decembrie, ora 22:00: Misiune de gradul zero

Un film de actiune din 1990 (Navy Seals), cu Charlie Sheen, Michael Biehn si Joanne Whalley, in care trupele SEAL ale marinei, trimise sa salveze echipajul unui avion american prins de teroristi in Orientul Mijlociu, descopera ceva mai mult de atat.

Vineri, 28 decembrie, ora 22:00: Profetul din grota

Un compozitor schizofrenic, care duce acum o viata izolata, isi propune sa rezolve cazul unui om al strazii, mort in conditii misterioase. The Caveman's Valentine este o drama politista cu Samuel L. Jackson si Colm Feore in rolurile principale.

Sambata, 29 decembrie, ora 22:00: Adevarul despre iubire

The Truth About Love ii are in distributie pe Dougray Scott, Jennifer Love Hewitt si David Christian. O femeie ii trimite un mesaj anonim sotului ei, de Ziua Indragostitilor, dar se supara cand acesta il ascunde.

Duminica, 30 decembrie, ora 22:00: Orasul politistilor

Intr-un orasel din New Jersey unde stau multi politisti din New York, seriful prea putin respectat gaseste dovezi pentru un caz de coruptie masiva. Cop Land este un film de actiune din 1997, cu Sylvester Stallone, Robert de Niro, Harvey Keitel si Ray Liotta.
  
asdasd