Hope Davis este noua Hilary

Luni, 20 Iulie 2009, Categoria: Noutati

Hope Davis este noua Hilary "The Special Relationship", productia apartinand HBO Films/BBC Films, are parte de modificari majore in distributie:Juliane Moore, cea care fusese aleasa initial pentru a juca rolul lui Hillary Clinton, s-a retras din cauza unor conflicte in agenda ei de lucru (mai precis din cauza angajamentului sau la filmul "The Kids Are All Right"). Ea a fost inlocuita de Hope Davis, aleasa pentru a o interpreta pe fosta Prima Doamna si actuala Secretar de Stat.

Pelicula ale carei filmari vor incepe pe 20 iulie la Londra este cronica relatiilor politice unice si turbulente, de la sfarsitul anilor 90, dintre noul Prim Ministru Britanic, Tony Blair si Presedintele american Bill Clinton.

Dennis Quaid a fost co-optat pentru a interpreta rolul presedintelui Clinton, Michael Sheen pe cel al Primului Ministru Blair, iar Helen McCrory pe Cherie Blair.

Scenaristul nominalizat la Oscar, Peter Morgan care a scris scenariul filmului, a planuit sa faca din Special Relationship debutul sau regizoral, dar s-a retras din aceasta functie luna trecuta, la carma regizorala venind Richard Loncraine.
  
asdasd