Giuliana si Bill Rancic isi continua povestea in reality show-ul Giuliana si Bill, sezonul 5

Miercuri, 5 Septembrie 2012, Categoria: Recomandari TV

Giuliana si Bill Rancic isi continua povestea in reality show-ul Giuliana si Bill, sezonul 5 Ea este o cunoscuta prezentatoare de emisiuni TV dedicate vedetelor, iar el a fost primul "Ucenic" al emisiunii de succes patronate de Donald Trump.

Dupa ce s-au casatorit in 2007, Giuliana DePandi si Bill Rancic au devenit unul dintre cuplurile preferate ale Americii. Acest reality show urmareste eforturile celor doi "porumbei"  de a-si mentine carierele si casnicia pe linia de plutire, in ciuda faptului ca locuiesc in orase diferite si duc vieti separate.

Dupa un sezon care s-a bucurat de un succes incredibil, reality show-ul Giuliana & Bill revine pe micul ecran, pentru al cincilea sezon, joi, 6 septembrie, ora 21:10, la Style.

In noua serie, Giuliana si Bill Rancic se vor confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum: boala Giulianei – cancerul mamar.

Dupa ce au infruntat, alaturi, multe obstacole, cei doi isi respecta mai departe juramintele - la bine si la greu.

Telespectatorii vor avea ocazia sa afle o multime de amanunte despre viata privata a cuplului, urmarind-o pe Giuliana, care se intoarce la lucru, si pe Bill, care incearca sa se obisnuiasca cu noii sai musafiri - parintii Giulianei, Anna si Eduardo. Sezonul 5 al show-ului aduce si alte noutati importante, printre care si deschiderea restaurantului lor din Chicago cu specific italian, in care se gateste conform retetelor mamei Giulianei. Acest pas ii determina pe cei doi sa isi caute o noua casa in Chicago.

Prioritatea lor absoluta este vindecarea Giulianei si impreuna isi fac planuri pentru viitor, continuand sa viseze la extinderea familiei. “Bill si cu mine am lasat camerele de luat vederi sa patrunda in vietile noastre inca din prima zi ca sot si sotie. Ne-au insotit in Italia, la nunta noastra si ne-au urmarit in eforturile uriase de a deveni parinti”, marturiseste Giuliana Rancic. "In 2011, ne-am confruntat cu cel mai infricosator obstacol, cand am fost diagnosticata cu cancer mamar, dar in 2012 sunt decisa sa traiesc in prezent. Bill si cu mine traversam un an in care ni se deschid noi oportunitati si sperante pentru sanatatea mea, pe care le vom impartasi cu telespectatorii Style", adauga aceasta.

Nu pierdeti calatoria emotionanta a cuplului in sezonul 5 al show-ului Giuliana & Bill, care debuteaza joi, 6 septembrie, la ora 21:10, la Style si va fi difuzat in fiecare joi, la aceeasi ora.
  
asdasd