Filmele lunii iulie la Universal Channel

Luni, 4 Iulie 2011, Categoria: Recomandari TV

Filmele lunii iulie la Universal Channel Incepand din 11 iulie si pana pe 30 octombrie, programul Universal Channel va contine filme artistice, de luni pana vineri de la 22:00.

Printre titlurile din fiecare seara, ce vor putea fi urmarite din iulie pana in octombrie, se numara: Substituirea (Jeff Goldblum, Anne Heche), Recuperatorul (Sylvester Stallone, Rachael Leigh Cook, Miranda Richardson), Mincinosul mincinosilor (Jim Carrey, Maura Tierny, Cary Elwes), Ace Ventura (Jim Carrey, Courtney Cox, Sean Young) 3000 miles pana la Graceland (Kevin Costner, Kurt Russell, Courtney Cox), Robin Hood: Printul hotilor (Kevin Costner, Morgan Freeman) Clinica (Sylvester Stallone, Kris Kristofferson), Poveste din Bronx (Robert De Niro, Chazz Palminteri), Nelegiuitii Vestului Salbatic (Colin Farrell, Scott Caan, Ali Larter), Indienii din Cleveland I, II, III (Charlie Sheen, Tom Berenger, Corbin Bernsen), Cat imi dai ca sa te impusc? (Matthew Perry, Bruce Willis, Rosanna Arquette), Din greseala, presedinte (Robin Williams, Laura Linney), La viteza maxima (Sylvester Stallone, Kip Pardue), Ultimul Mohican (Daniel Day-Lewis, Madeleine Stowe).

Pe 25 iulie, un mafiot porneste o adevarata campanie, pentru a-i ucide pe toti cei vinovati de moartea fratelui sau, in Recuperatorul, iar pe 26 iulie, in Ascensiunea lui Carlito, un trio de fosti puscariasi devin regii heroinei in Harlem.

Pe 27 iulie, in 3.000 de mile pana la Graceland, o banda criminala isi propune sa se imbogateasca la o intrunire in amintirea lui Elvis Presley, iar pe 28 iulie, un politist internat intr-o clinica de dezintoxicare afla ca pacientii de aici sunt ucisi - in Clinica. In sfarsit, pe 29 iulie, in Pasiune periculoasa, un detinut evadat descopera atractia contrariilor, caci se indragosteste de seriful trimis sa il readuca in inchisoare.
  
asdasd