Claire Danes in rolul unei autiste

Vineri, 15 August 2008, Categoria: Noutati

Claire Danes in rolul unei autiste Actrita Claire Danes este in negocieri pentru a juca in filmul biografic despre viata scriitoarei Temple Gardin, om de stiiinta autist si experta in animale. Danes o va interpreta pe Gardin din anii de liceu pana in perioada post-academica.

Mick Jackson (cunoscut pentru filmele "The Bodyguard", "Volcano" sau pentru productia TV "Live from Baghdad") va regiza viitoarea productie, al carei scenariu este semnat de Christopher Monger.

Gardin a reusit sa-si invinga limitele impuse de boala si a devenit un om de stiinta de prima mana, specializandu-se in domeniul exploatarii "cu fata umana" a animalelor domestice. Dupa o copilarie nu foarte fericita in care boala ii cauza probleme de hipersensibilitate si copiii o luau in ras, Temple a absolvit mai multe universitati pentru a scrie mai tarziu eseuri de referinta pe tema protectiei animalelor. Autoarea isi sustine ideile si prin intermediul mass-media: ea a avut numeroase aparitii in diferite talk-show-uri si a fost protagonista documentarului BBC "The Woman Who Thinks Like a Cow" si a productiei lui Errol Morris "First Person: Stairway to Heaven".
  
asdasd