Celebritatile si-au ales tinutele pentru Gala Premiilor Gopo 2010

Joi, 11 Martie 2010, Categoria: Noutati

Celebritatile si-au ales tinutele pentru Gala Premiilor Gopo 2010 Peste 100 de invitati si jurnalisti au participat la Avanpremiera Galei Premiilor Gopo, aflate la ce-a de-a doua editie, un eveniment marca Stiletto.ro, in cadrul caruia actritele si vedetele invitate la Gala au putut incerca tinute prezentate de cei mai importanti designeri romani ai momentului la Hotel Residence din Bucuresti.

Ideea de a le da intalnire creatorilor de tinute si accesorii de gala cu actritele nominalizate si cu vedetele care vor urca pe scena Galei Premiilor Gopo s-a concretizat intr-o seara speciala, in care eleganta si stilul au fost cuvintele de ordine. Alexandru Ciucu, Anca Maxim, Cristina si Gabriela Antonescu, Cristian Samfira, Dana Stefanoiu, Elena Perseil, Eugenia Enciu, Iris Serban, Kristina Dragomir, Marialucia Hohan, Mihaela Glavan, Mihai Albu, Rhea Costa, Rita Muresan, Stephan Pelger, Wilhelmina Arz sunt cei care le-au oferit actritelor mai multe variante pentru a-si alege tinuta pentru covorul rosu.

Nominalizatele la Gala Premiilor Gopo Olimpia Melinte, Maria Dinulescu, Diana Cavallioti si Augustina Stanciu, vedetele de televiziune Tania Budi, Dalia Octavia Pusca, Malvina Cervenschi si Dana Deac, aflate pe lista de invitati a Premiilor, dar si actrite cunoscute precum Ada Condeescu (Eu cand vreau sa fluier, fluier), Irina Saulescu (Politist, Adjectiv), Ioana Flora (Pescuit sportiv), Clara Voda (Renovare; Colivia), Ozana Oancea (Felicia, inainte de toate), Crina Semciuc (Webside story), Medeea Marinescu si Mara Nicolescu, membra in juriul care a decis nominalizarile acestei editii a Galei, se numara printre cele care au cautat aseara tinuta ideala pentru seara Galei.

Daca Ozana Oancea, Clara Voda, Augustina Stanciu si Dalia Octavia Pusca au ales creatii semnate Wilhelmina Arz, Diana Cavallioti, Olimpia Melinte si Mara Nicolescu prefera rochiile gandite de Rhea Costa, iar Medeea Marinescu va sosi pe covorul rosu intr-o tinuta marca Marialucia Hohan, Tania Budi a gasit rochia perfecta creata de Anca Maxim, Crina Semciuc a ales Ersa Atelier, Ada Condeescu a preferat Eugenia Enciu si Dana Deac va purta o creatie a Irinei Schrotter. Pantofii Mihai Albu vor fi purtati de Medeea Marinescu, Olimpia Melinte, Ada Condeescu si Ioana Flora, in vreme ce Crina Semciuc va purta o pereche semnata de Mihaela Glavan.

Un element-surpriza, pregatit de catre Stiletto.ro, a fost prezenta Michelei Scolari, consilier de stil si personal shopper, care le-a ajutat pe tinerele actrite sa-si aleaga rochia si accesoriile menite sa le puna cel mai bine in valoare in seara Galei.

"Este normal ca moda sa fie legata de industria filmului, asa cum se intampla la orice eveniment cinematografic important din lume. Ne dorim ca Avanpremiera, care deja si-a aratat utilitatea, sa devina o traditie si un eveniment de referinta", declara Oana Giurgiu, producatorul Galei Premiilor Gopo.

"Consider mai mult decat necesare astfel de intalniri. Trebuie sa incercam sa redam stralucirea si eleganta unei lumi care pare ca le pierde. Avanpremiera Galei Premiilor Gopo capata istorie si trebuie sa ramana un reper in lumea modei si a filmului", a declarat designerul Wilhelmina Arz. "Avanpremiera a reprezentat cel mai bun prilej pentru a deschide seria de evenimente marca Stiletto.ro din 2010, concepute in acord cu noua linie editoriala a revistei, ce va acoperi o paleta bogataa de interese ale femeii, spune Evelin Fabritius, publisher Stiletto.ro.
  
asdasd