Brico Contest la NexT

Joi, 19 Martie 2009, Categoria: Noutati

Brico Contest la NexT Pentru cea de-a treia editie a Festivalului International de Scurt si Mediu Metraj NexT, care se va desfasura in Bucuresti, in perioada 1 – 5 aprilie, la Cinema Scala si Cinemateca Eforie, organizatorii au imaginat o noua idee, menita sa ii atraga pe toti cei pasionati atat de NexT, cat si de... bricolaj.

Brico Contest este un concurs de creatie care ii vizeaza pe toti cei carora le place sa masoare, sa deseneze, sa taie, sa lipeasca, sa vopseasca, sa bata cuie si, nu in ultimul rand, sa fie in mijlocul atmosferei NexT! Tot ce le mai trebuie este o idee buna, care trebuie sa stea la baza creatiei unui obiect decorativ, functional, hand-made, usor transportabil, care sa nu ocupe un spatiu mai mare de 1 mp si care sa contina elemente din visual-ul NexT.

Cincisprezece proiecte din totalul celor propuse vor fi selectionate si vor primi o suma de bani pentru realizare. Obiectele rezultate in final vor fi expuse pe intreaga durata a festivalului in foaierul cinematografului Scala, devenind parte a decorului NexT in aceasta locatie.

Pe 4 aprilie, in cadrul Galei de inchidere a festivalului va fi anuntat castigatorul Brico Contest, ales in urma voturilor publicului NexT. Premiul consta intr-o excursie de trei zile la Festivalul de Public Design de la Milano (18-26 aprilie), care include si o acreditare la manifestarile acestui eveniment de amploare.

Mai multe detalii despre desfasurarea acestui nou proiect marca NexT sunt disponibile pe www.nextproject.ro, la sectiunea Brico Contest.
  
asdasd