Bloom si Neeson - intr-un film despre Sarajevo

Joi, 14 August 2008, Categoria: Noutati

Bloom si Neeson - intr-un film despre Sarajevo Orlando Bloom si Liam Neeson vor juca intr-o productie bazata pe cartea lui Bill Carter, "Fools Rush In", in care autorul povesteste experienta sangeroasa din Sarajevo din timpul asediului de 43 de luni, perioada in care a servit drept voluntar.

Din distribute este posibil sa faca parte si Javier Bardem, iar la productie vor colabora Bloom, Elliot Lewitt si Julie Kirkham, totul sub bagheta regizorala a lui Andrucha Waddington.

Bloom a declarat ca a citit scenariul filmului inca fara nume si a fost impresionat de mesajul profound uman pe care il transmite, adaugand ca are toate sansele sa devina un success de Hollywood. Se pare ca primarul orasului Sarajevo va sustine proiectul, care va incepe filmarile la sfarsitul anului, in Bosnia.

Lui Carter nu ii este necunoscut subiectul Razboiului din Balcani, intrucat in anul 1995 a regizat documentarul "Miss Sarajevo" produs de Bono (solistul formatiei U2) si a regretatului tenor italian Luciano Pavarotti.
  
asdasd