Anne Hathaway o va interpreta pe Judy Garland

Marti, 24 Martie 2009, Categoria: Noutati

Anne Hathaway o va interpreta pe Judy Garland Conform HollywoodReporter, Anne Hathaway va pasi "dincolo de curcubeu" intr-un proiect finantat de studiourile Weinstein Co - o biografie a actritei si cantaretei Judy Garland. Avand la baza volumul semnat de Gerald Clarke si intitulat "Get Happy", filmul nu are inca un regizor sau un scenarist desemnat. Povestea lui Clarke are ca inspiratie numeroase surse din viata reala a lui Garland, o viata marcata de talent dar si de drama.

Debutand pe scena inca de mica, Judy a continuat sa cante si sa joace pana la moartea sa prematura,la doar 47 de ani. Cu performante deosebite in muzicaluri de la Hollywood, ca si pe scena in New York sau Londra, Garland s-a luptat cu dependenta de medicamente si cu o serie de relatii sentimentale sortite esecului.

Hathaway si-a inceput si ea cariera la o varsta frageda, cu aparitia din "The Princess Diaries". Desi nu are prea multa experienta in muzicaluri, ea a atras atentia publicului cu un moment de acest gen la ceremonia Oscarurilor din 2009, unde a cantat pe scena alaturi de Hugh Jackman.
  
asdasd