Afla castigatorii premiilor Globul de Aur 2012, in direct la HBO

Marti, 10 Ianuarie 2012, Categoria: Premii

Afla castigatorii premiilor Globul de Aur 2012, in direct la HBO Telespectatorii canalului HBO au ocazia sa afle primii castigatorii Globurilor de Aur, unul dintre cele mai importante evenimente din industria cinematografica, transmis live, in limba originala, nedublata, in noaptea de duminica, 15 ianuarie, spre luni, de la ora 3 am.

Varianta editata si subtitrata va fi difuzata marti, 17 ianuarie, de la ora 20:00.

Productiile HBO s-au bucurat de aprecierea publicului si a criticii de specialitate, astfel, anul acesta, HBO a primit 18 nominalizari la Premiile Globul de Aur:

Miniseria Mildred Pierce a primit 4 nominalizari la categoriile Cel mai bun lungmetraj TV sau miniserie, Cel mai bun rol principal feminin intr-o miniserie sau intr-un film TV>/b> (Kate Winslet), Cel mai bun rol secundar feminin intr-un serial, miniserie sau film de televiziune (Evan Rachel Wood) si Cel mai bun rol secundar masculin intr-un serial, intr-o miniserie sau film TV (Guy Pearce). Mildred Pierce poate fi vizionat luni, 16 ianuarie, de la ora 20:00 la HBO Romania, si continuarea – pe 23 ianuarie, de la 20:00.

Serialul Imperiul din Atlantic City / Boardwalk Empire a primit 3 nominalizari la categoriile Cel mai bun serial TV – drama, Cel mai bun actor intr-un serial TV – drama (Steve Buscemi) si Cel mai bun rol secundar feminin intr-un serial, miniserie sau film de televiziune (Kelly Macdonald). Cel de-al doilea sezon al serialului Imperiul din Atlantic City este difuzat in fiecare vineri de la ora 20:00, la HBO Romania.

Filmul Cinema Verite a primit 3 nominalizari la categoriile Cel mai bun lungmetraj TV sau miniserie, Cel mai bun rol principal feminin intr-o miniserie sau intr-un film TV (Diane Lane) si Cel mai bun rol secundar masculin intr-un serial, intr-o miniserie sau film TV (Tim Robbins). Filmul va fi difuzat la HBO Romania in primavara lui 2012.
asdasd