A treia zi de B-EST

Miercuri, 25 Martie 2009, Categoria: Noutati

A treia zi de B-EST Aseara, la cinema Studio, intr-o sala arhiplina in care studenti, invitati si platitori de bilet au acceptat, in egala masura, sa stea chiar si in picioare, Festivalul International de Film B-EST a difuzat unica proiectie a celui mai nou film al regizorului polonez Jerzy Skolimowski, „4 Nights with Anna”. Dupa film si cateva minute bune de aplauze, invitatul de onoare al festivalului, Jerzy Skolimowski, a raspuns pe larg intrebarilor celor prezenti.

Cea de-a 3-a zi a festivalului incepe in forta cu CHIKO, regizat de debutantul Ozgur Yildirim si produs de Fatih Akin. Filmul din competitia acestei zile prezinta povestea lui Chiko si a prietenului sau cel mai bun

care considera ca banii, puterea si respectul sunt singurele lucruri importante pentru reusita unor tineri de origine turca din ghetourile orasului Hamburg.

Incepand cu ora 18:00 sunteti invitati la SEARA FILMULUI ISRAELIAN, in cadrul careia puteti urmari cel mai recent succes de casa israelian, SHIVA, in regia si scenariul lui Ronit Elkabetz si Shlomi Elkabetz. Actiunea filmului are loc in anul 1991 si prezinta tragedia unei familii israeliene in plina desfasurare a Razboiului din Golf.

De la ora 20:30 va incepe documentarul eveniment "GONZO: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson". Regizorul Alex Gibney, laureat al premiului Oscar, si producatorul Grayden Carter ne prezinta viata incredibil de adevarata a inventatorului jurnalismului Gonzo, Hunter S. Thompson. Documentarul este narat de unul dintre cei mai apropiati prieteni ai jurnalistului, actorul Johnny Depp.
  
asdasd