A inceput Festivalul International de Film BucharEST IFF

Miercuri, 13 Aprilie 2011, Categoria: Festival

A inceput Festivalul International de Film BucharEST IFF In perioada 11-17 aprilie, are loc cea de-a saptea editie a Festivalului International de Film "Bucuresti", (BucharEST IFF).

In cadrul festivalului de anul acesta va fi prezentat in premiera cel mai recent film al Sofiei Coppola Somewhere, film ce a castigat premiul Leul de Aur pentru Cel mai bun film la editia de anul trecut a Festivalului International de Film de la Venetia.

Evenimentul se desfasoara la Cinema Studio, Noul Cinematograf al Regizorului Roman si la Sala "Elvira Popescu".

Alte filme pe care le veti putea urmari anul acesta la IFF vor fi Cirkus Columbia, Carlos, povestea faimosului terorist, intr-un film scris si regizat de Olivier Assayas, laureat cu Globul de Aur pentru Cel mai bun film TV si premiul pentru Cel mai bun film european acordat de Academia Europeana de Film; Greenberg un film in care Ben Stiller face un rol cu totul atipic si Outrage; Exit through the Gift Shop; Beyond; Winter's Bone care a fost de patru ori nominalizat la Oscar.

Filmele castigatoare vor fi rasplatite cu Trofeul BucharEST IFF, Premiul pentru cea mai buna imagine, Premiul criticii si Premiul Publicului. Juriul va fi prezidat de Radu Gabrea, regizor, scenograf si producator.
  
asdasd