Vagabondul milionar - acum si in librarii

Miercuri, 11 Martie 2009, Categoria: Noutati

Vagabondul milionar - acum si in librarii "VAGABONDUL MILIONAR" de Vikas Swarup, cartea al carei titlu este acum pe buzele tuturor, ajunge in librarii pe 10 martie. Deja un bestseller international, cartea care a inspirat "Slumdog Millionaire" se pregateste sa cucereasca si Romania.

Tradus in 40 de limbi, romanul lui Swarup apare in Romania la foarte tanara editura Taj Books & Media. Traducerea este semnata de cunoscutul critic de film, jurnalist si traducator Irina Margareta Nistor iar editorul este Adelina Patrichi (scriitor si realizator, in anii ’90, al emisiunii 'Cultura in lume').

Prima lansare a cartii are loc miercuri 11 martie, la ora 12, la magazinul Diverta Magheru. La eveniment va participa Excelenta Sa dl Debashish Chakravarti, ambasadorul Indiei in Romania, "coleg" de breasla cu scriitorul Vikas Swarup, la randul sau diplomat de cariera.

A doua lansare a cartii va avea loc la Cinema Studio, Cinematograful Uniunii Cineastilor din Romania, in prima zi de proiectie cu public a filmului, si anume vineri 13 martie, la ora 20:00. In cadrul evenimentului care se va desfasura sub titlul "Seara Indiana", inainte de proiectia filmului cinefilii vor avea ocazia sa afle pe scurt povestea cartii si sa o cumpere pe loc, la un pret promotional.
  
asdasd