Vacanta nu ii prieste lui Jean Reno

Duminica, 24 August 2008, Categoria: Noutati

Vacanta nu ii prieste lui Jean Reno Jean Reno a fost internat miercuri in spital, in timp ce se afla in vacanta pe insulele Caraibe,iar presa britanica s-a grabit sa anunte ca actorul a suferit un infarct. Conform agentului sau de presa, Reno se simte bine, si toata tevatura a fost cauzata de o problema medicala minora.

Actorul se afla in casa de vacanta a cantaretului Johnny Hallyday,impreuna cu sotia sa, Zofia, cand a inceput sa se simta rau. Din cele declarate de Christina Papadopoulos, agentul sau de presa, Jean Reno a fost diagnosticat cu arsuri stomacale si gastroenterita - probleme provocate, cel mai probabil, de mancarea condimentata specifica zonei, din care actorul s-a infruptat pe saturate.

Nascut in Maroc din parinti spanioli si mutat apoi in Franta, Reno este unul dintre putinii actori francezi care au reusit cu succes trecerea de la cinematografia franceza la Hollywood. Printre filmele sale cele mai cunoscute se numara "Codul lui Da Vinci", "Leon", "Ronin" sau "Rauri de purpura".
  
asdasd