Un nou canal tv pentru adolescenti si tineri AXN Spin

Vineri, 1 Martie 2013, Categoria: Noutati

Un nou canal tv pentru adolescenti si tineri AXN Spin Pe data de 1 martie canalul de televiziune AXN Spin, cel mai nou canal din portofoliul Sony Pictures Television Networks, este lansat in reteaua Romtelecom, una dintre principalele platforme digitale din Romania. Canalul va fi disponibil in toate pachetele de baza.

AXN Spin va fi cel de-al 5-lea canal din familia AXN disponibil in Romania, alaturi de AXN, AXN Crime, AXN Sci-Fi si Animax. Canalul va fi lansat in format SD si se va adresa publicului tanar cu varste cuprinse intre 13 si 25 ani.

Premierele lunii martie

Victorie cu orice pret (Make It or Break It) – din 1 martie, in zilele saptamanii, de la 14:35

Un nou serial drama, direct din lumea competitiva a gimnasticii. Episoadele urmaresc povestea unui grup de adolescenti din elita gimnasticii, in timp ce au de-a face cu parinti, iubiti, antrenori, rivalitati si tradari. Toate astea la centrul de gimnastica The Rock, unde tinerii se antreneaza din greu.

90210 – din 1 martie, in zilele saptamani, de la 20:05

Personajele indragite din serialul Beverly Hills, 90210 se intorc alaturi de o noua generatie pentru mai multa drama inspirata din vietile adolescentilor americani. Harrz Wilson (Rob Estes), noul director al liceului West Beverly Hills, se intoarce in casa in care a copilarit, alaturi de sotia si de fiii lui, Annie (Shenae Grimes) si Dixon (Tristan Wilds). De aici incepe o serie de noi aventuri in liceul West Bev…

Un varcolac adolescent (Teen Wolf) – din 4 martie, in fiecare luni, de la 21:00

Serialul adauga o doza de drama si suspans unei povesti despre transformare si iubire, pe un fundal tipic al vietii de adolescent. Tanarul Scott McCall (Tyler Posey) este mușcat de un varcolac in timp ce cauta un cadavru in timpul nopții in padure. Scott incearca sa para un student normal, dar oare cat va putea el sa tina secreta noua lui viata?

Renegata (Lost Girl) –primele doua episoade pot fi urmarite in 2 si 3 martie, de la 14:35 iar din 5 martie, serialul ruleaza in fiecare marti de la 22:00

Un serial de fantezie care ne-o aduce pe seducatoarea Bo (Anna Silk), o fiinta numita succubus, care se hraneste cu energia muritorilor. Ea insa refuza sa imbratiseze valorile si obiceiurile clanului sau supranatural si alege sa lupte pentru cei asupriti, continuand sa cerceteze in acelasi timp adevarul despre originile sale misterioase.

Program special – filmele de weekend

In zilele de sambata si duminica tinerii au parte de filme pe gustul lor. Din 2 martie, in fiecare sambata ei pot urmari Final Fantasy-Spiritele ascunse (The Spirits Within), Sub ochiul camerei (Look), In echipa (Pretty Tough), Secretele de la Easton (Private) si Fullmetal Alchemist.

Diminetile de duminca sunt rezervate de la ora 11:50 filmelor Tron, Misiune in lumea apelor (Lost City Raiders) si Conspiratie de proportii (Total Eclipse), pentru ca seara sa aduca chiar mai multa actiune si fantezie cu Triplu X (XXX), mini-seria Vrajitoarele din Oz (Witches of Oz), Death Note 2 - Succesorul lui L (L`s Successors) si Bleach 2 - Rebeliunea lui Hitsugaya (The Diamond Dust Rebellion).
  
asdasd