Tobey Maguire ii sufla rolul lui James McAvoy

Vineri, 10 Iulie 2009, Categoria: Noutati

Tobey Maguire ii sufla rolul lui James McAvoy Tobey Maguire va juca in "The Details", o comedie neagra independenta, scrisa si regizata de Jacob Estes. Filmarile incep in august, la Seattle.

Maguire i se alatura lui Elizabeth Banks in filmul despre un doi tineri casatoriti care se confrunta cu probleme de infidelitate, de destramare a mariajului si a caror viata se complica si mai mult din cauza unor ratoni care fac gropi in curtea lor. O neintelegere despre cum sa scape de animalele daunatoare declanseaza o serie de intamplari nefericite, mergand pana la un omor accidental.

Ray Liotta, Dennis Haysbert si Anna Friel fac deja parte din distributie, iar Laura Linney este in tratative pentru a o juca pe vecina cea curioasa si excentrica.

Rolul lui Maguire era initial destinat lui James McAvoy, dar neintelegerile din cauza programului l-au scos pe acesta din distributie. Maguire, care dorise rolul de la inceput, a decis sa faca pelicula inainte de "Spider-Man 4" ale carui filmari incep in 2010. Urmatorul film in care va aparea este pelicula "Brothers", regizata de Jim Sheridan.
  
asdasd