Titanic - In curand 3D

Miercuri, 23 Septembrie 2009, Categoria: Noutati

Titanic - In curand 3D Relansarea indragitului film “Toy Story” in format 3D a facut pe multi sa se intrebe daca nu cumva am putea sa ne asteptam ca tot mai multe case de productie sa relanseze filmele de succes in format 3D. Se pare ca intrebarea corecta nu este „daca” ci „cand” .

Astfel, Lightstorm Entertainment a anuntat ca in mai putin de un an s-ar putea lansa versiunea tridimensionala a mult indragitului „Titanic”. Jon Landau, purtator de cuvant al casei de productie declara: „Suntem interesati de oportunitatea de a relansa unele filme mai vechi in format 3D. Iar acest lucru se va intampla cat de curand. Unele proiecte sunt deja in derulare.” Defapt, 2 din cele mai celebre filme ale lui James Cameron, „Titanic” si "Terminator 2: Ziua judecatii" sunt deja in faza de testare pentru proiectii 3D.

Cu toate ca ne asteptam ca tot mai multi giganti cinematografici sa urmeze acest trend, doar unele productii vor putea face parte din noua generatie de entertainment. Doar marile filme clasice vor fi luate in calcul pentru costisitoare adaptare catre experienta 3D.

Faptul ca sistemele de proiectare 3D sunt inca la inceput de drum, numarul acestora fiind mult mai mic decat al celor conventionale, Landau este convins ca in curand tot mai multe cinematografe se vor dota cu Sali de ultima generatie si vor putea rula noile filme 3D.

Filmele de familie reprezinta de departe cei mai buni candidati pentru aceste relansari. Mai ales ca, in multe cazuri, aceste filme au fost cu precadere vizionate fie la televizor, fie pe DVD, dar mai rar in salile de Cinema.
Comentarii   Optiuni
 
  • Gaby Gaby / 3 Ian 2011 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    ar fi frumos :titanic 3-D dar ar si mai misto sa ­fie continuarea titanic 1997

  
asdasd