TIFF da liber la concerte

Luni, 1 Iunie 2009, Categoria: Noutati

TIFF da liber la concerte Dupa multe filme impresionante si expozitii de marca, cinefilii au liber la concerte. Patru evenimente muzicale live vor incinge atmosfera in curtea Muzeului de Arta, la TIFF Meeting Point.

Miercuri, 3 iunie, de la ora 21.30, in cadrul Zilei Maghiare canta sZempöl. Fondata in 2007, si avand in componenta sa 7 membri, formatia este recunoscuta pentru complexitatea de stiluri muzicale abordate, incepand cu muzica progressive si etno si continuand cu stilul drum and break.

Joi 4 iunie, de la ora 21.30, in cadrul sectiunii Focus Moldova, petrecem in ritmurile melodiilor semnate de trupa Snails. Snails au debutat cu albumul Undeva, lansat in 2005 in Romania si Republica Moldova.

In toamna anului 2007, formatia a lansat cel de-al doilea album Nu-mi pasa, care s-a bucurat de un binemeritat succes.

Vineri seara, 5 iunie, este rezervata unui alt eveniment muzical. De la 21.30, toti clujenii sunt invitati la concertul extraordinar sustinut de Grimus. Succesul notabil al trupei a fost inregistrat la sfarsitul anului 2005, odata cu piesa Solitude, care a castigat si Premiul Piesa Anului, oferit de Radio City Fm.

Pana in 2007, Grimus era invitata deja la toate festivalurile de muzica importante din Romania, iar in 2008, eforturile trupei au fost indreptate in directia lansarii albumului lor de debut Panikon, care s-a bucurat de critici pozitive.

Seria mega concertelor de la Meeting Point se termina sambata, 6 iunie, in prezenta uneia dintre cele mai de succes formatii din Romania: AB4. Fondata in anul 2000, trupa a fost influentata de nume precum Soungarden, Nirvana, Alice in Chains, Sonic Youth, Placebo si Limp Bizkit. In 2003, in cadrul Premiilor MTV, AB4 castiga premiul sectiunii Best Romanian Act.

Trupa va putea fi ascultata incepand cu ora 21.30 la TIFF Meeting Point.
  
asdasd