Thomas Dekker isi incearca talentul intr-un muzical

Marti, 30 Septembrie 2008, Categoria: Noutati

Thomas Dekker isi incearca talentul intr-un muzical Thomas Dekker, starul din serialul "Terminator: The Sarah Connor Chronicles", este in negocieri pentru rolul principal din proiectul companiei MGM constand intr-un remake dupa muzicalul de succes din anii '80, "Fame". Dekker il va juca pe Marco, un pusti dintr-o familie saraca ce trebuie sa infrunte o concurenta acerba pentru a intra la o scoala de arte elitista din New York... si pentru a ramane acolo.

Cu un scenariu de Allison Burnett, filmul il va avea in spatele camerei de filmat pe Kevin Tancharoen, un regizor si coregraf care a lucrat pentru televiziune (emisiunea "DanceLife" de pe MTV) si realizat clipuri muzicale pentru artisti precum Britney Spears sau Jessica Simpson.

Pelicula originala, in regia lui Alan Parker, urmarea un grup de tineri ambitiosi care incercau sa-si faca un nume la prestigioasa institutie New York Academy of Performing Arts. Nominalizata la 6 premii Oscar, productia a castigat trofeul pentru Cea mai buna melodie originala, "Fame", interpretata de Irene Cara, apoi a fost dezvoltat intr-un serial de televiziune.
  
asdasd