Telespectatorii Hallmark isi aleg Sotia Perfecta

Luni, 25 Ianuarie 2010, Categoria: Noutati

Telespectatorii Hallmark isi aleg Sotia Perfecta Cu ocazia premierei noului serial, "Sotia perfecta", Hallmark Channel a creat un microsite dedicat serialului: www.sotia-perfecta.ro.

Acesta contine informatii complete despre film, iar in sectiunea speciala: ALEGE SOTIA PERFECTA, telespectatorii Hallmark pot numi personalitatea feminina din Romania, care, in conceptia lor, intruchipeaza SOTIA PERFECTA. Votul se desfasoara in perioada 24 ianuarie-28 februarie, iar in data de 1 martie Hallmark Channel va publica topul personalitatilor feminine preferate de public, pentru calitatile de “sotie perfecta”.

Tot in aceasta sectiune, prietenele Hallmark Channel, printre care si Alexandra Velniciuc, au dat definitia sotiei perfecte, in propria acceptiune, dar si a partenerilor de langa ele.

"Sotia perfecta", serialul premiat la Globurile de Aur 2010 pentru Cea mai buna actrita intr-un serial drama de televiziune – Julianna Margulies, a avut premiera pe 24 ianuarie, la Hallmark Channel si este difuzat in fiecare duminica de la 20.00 (doua episoade) si, in reluare, miercuri de la 22.00. Un serial care a cucerit America, inspirat din povestea reala a guvernatorului statului New York, Eliot Spitzer, implicat intr-un scandal sexual. Sex, adulter, scandal de presa si curajul unei femei de a prelua controlul asupra destinului, dupa 13 ani petrecuti in umbra sotului.



In rolurile principale: Julianna Margulies (Spitalul de Urgenta), Chris Noth (Lege si ordine: Intentii Criminale, Totul despre sex), Christine Baranski, Josh Charles, Matt Czuchry (Gilmore Girls).
  
asdasd