Serialul In mintea criminalului (The Mentalist) debuteaza la tv joi, 11 aprilie 2013

Marti, 26 Martie 2013, Categoria: Recomandari TV

Serialul In mintea criminalului (The Mentalist) debuteaza la tv joi, 11 aprilie 2013 Actorul nominalizat la Globurile de Aur, Simon Baker (“The Guardian”, “The Devil Wears Prada”) il interpreteaza pe Patrick Jane, in serialul “In mintea criminalului”, care debuteaza, in premiera la Diva Universal, joi, 11 aprilie 2013, la ora 21:00. Patrick Jane este un consultant independent al Biroului de Investigatii din California (CBI), cunoscut pentru faptul ca a rezolvat numeroase cazuri de crime folosindu-se de abilitatea lui de a observa cele mai mici detalii. Toate acestea se petrec in timp ce este bantuit de criminalul in serie care i-a ucis familia si care ii urmareste fiecare miscare. 

In mintea criminalului” (“The Mentalist”) ii mai are in distributie pe Robin Tunney (“Empire Records”, “The Craft”, “Prison Break”), Tim Kang (“The Forgotten”, “Two Weeks Notice”), Owain Yeoman (“Troy”, “The Nine”) si Amanda Righetti (“The O.C.”, “Return to House on Haunted Hill”).

In echipa din care face parte, Jane este cunoscut pentru lipsa lui de protocol si aproape celebru pentru faptul ca, in trecut, a spus ca este medium, desi acum recunoaste ca nu avea calitati paranormale. Rolul lui Jane in a rezolva o seama de cazuri foarte dificile este pus in valoare de colegii sai. Senior Agent Teresa Lisbon (Robin Tunney) recunoaste ca nu ii este usor sa-l accepte in echipa ei, osciland intre a admite ca are nevoie de el si a-l condamna pentru aerul teatral, narcisism si pentru ca nu are limite. Din echipa lui Lisbon mai fac parte agentii Kimball Cho (Tim Kang), Wayne Rigsby (Owain Yeoman) si noul recrut, Grace Van Pelt (Amanda Righetti). Cu totii cred ca Jane este prea nonconformist si imprevizibil, dar, pe de alta parte, il admira pentru farmecul si abilitatea de a rezolva cazurile.

Serialul este creat de Bruno Heller (“Rome”), care este, de asemenea, si producator executiv. 

In episodul pilot, consultantul CBI Thomas Jane, Senior Agent Teresa Lisbon si echipa ei ancheteaza o dubla crima in Palm Springs. Sotia unui jucator de golf si doctorul ei au fost ucisi, iar crima ii duce cu gandul la ucigasul in serie care are o legatura personala cu Jane.
  
asdasd