Sean Penn - star rock

Marti, 26 Mai 2009, Categoria: Noutati

Sean Penn - star rock Sean Penn este in tratative pentru a juca in pelicula This Must Be the Place. Pelicula va fi primul film in limba engleza al regizorului italian Paolo Sorrentino, presedintele juriului sectiunii Un Certain Regard de la Cannes, de anul ascesta .

Penn ar interpreta rolul unui star rock retras din activitate si foarte bogat care se plictiseste si incepe sa il caute pe asasinul tatalui sau - un criminal de razboi nazist care s-a refugiat in S.U.A.

Scenariul a fost scris de catre Sorrentino impreuna cu Umberto Contarello.

"This Must Be the Place" va fi produs de catre Nicola Giuliano de la compania Indigo Film si de catre Andrea Occhopinti de la Lucky Red care este si producatorul filmului lui Sorrentino-"Il Divo".

In timp ce discutiile pe subiectul finantarilor de abia au inceput, diverse surse au declarat ca Penn si Sorrentino si-au luat angajamentul ca vor lucra impreuna la proiect. In momentul de fata Sean Penn asteapta finalizarea proiectelor in care este implicat, incluzand comedia The Three Stooges, drama Cartel si Fair Game. Penn tocmai a terminat filmarile la pelicula regizata de Terrence Malick - The Tree of Life - in care joaca alaturi de Brad Pitt.
  
asdasd