Proiectii stradale gratuite cu ocazia lansarii Amintirilor din Epoca de Aur pe DVD

Joi, 10 Decembrie 2009, Categoria: Noutati

Proiectii stradale gratuite cu ocazia lansarii Amintirilor din Epoca de Aur pe DVD Vineri, 11 decembrie, la ora 11 va avea loc la libraria Carturesti (Str.Verona, 13-15) din capitala lansarea pe DVD a filmelor din seria Amintiri din Epoca de Aur.



Totodata va fi lansat pe DVD si Occident, primul film de lung metraj al lui Cristian Mungiu.

Dorel Visan, Tora Vasilescu, Ioan Gyuri Pascu, Tania Popa, Alexandru Papadopol, Alex Potocean, Diana Cavallioti, Emanuel Pirvu si regizorii Cristian Mungiu, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Constantin Popescu vor fi prezenti la lansare alaturi de alti membri ai echipei filmului.

In ziua lansarii, vor avea loc in Bucuresti mai multe proiectii de tip street cinema: Amintiri din epoca de Aur si Occident vor rula in proiectii stradale gratuite.

Proiectiile vor avea loc incepind cu ora 11 pe Calea Victoriei in dreptul Librariei Humanitas si pe Bd. Magheru in dreptul librariei Carturesti.

In jurul orei 12:30 va avea loc o intilnire cu publicul si o sesiune de autografe la Diverta Magheru.

La ora 14, la Humanitas Kretzulescu, Irina Margareta Nistor si echipa filmului vor depana amintiri despre epoca filmelor pe casete VHS.

Amintiri din Epoca de aur, Occident precum si boxul 4 1/2 filme si 5 povestiri de Cristian Mungiu pot fi gasite incepind de vineri, 12 decembrie, la librariile Carturesti si Humanitas din Bucuresti si din tara, precum si in magazinele Diverta, Media Galaxy, Altex si in alte locatii.

Totodata, cei interesati pot achizitiona filmele prin posta accesind site-ul filmului www.amintiridinepocadeaur.ro.
  
asdasd