Povestea lui John Lennon - pe marile ecrane

Luni, 1 Septembrie 2008, Categoria: Noutati

Povestea lui John Lennon - pe marile ecrane Adolescenta furtunoasa a lui John Lennon va face subiectul urmatorului film produs de scenaristul peliculei Control, Matt Greenhalgh, si de artista Sam Taylor-Wood.

Greenhalgh, care a castigat un premiu BAFTA pentru scenariul ilustrand ultimii ani din viata lui Ian Curtis, solistul trupei Joy Division, se va concentra asupra anilor de adolescenta ai viitorului Beatle, crescut de o matusa autoritara dupa ce a fost abandonat de mama sa. In filmul ce se va intitula "Nowhere Boy", Lennon gaseste alinare in muzica sa, in arta si in prietenia cu Paul McCartney.

"Nowhere Boy" va marca debutul regizoral al lui Sam Taylor-Wood si va fi turnat in Liverpool, in zona in care Lennon si-a petrecut copilaria si tineretea. Distributia nu este ina stabilita, dar Daily Mail anunta ca in rolul mamei lui John am putea sa o vedem pe Kate Winslet. "Femeile din primii ani ai vietii lui John i-au marcat existenta, l-au modelat in omul pe care il stim cu totii, si relatiile lor, cu punctele lor forte si slabiciunile aferente vor fi punctul central al acestui film" a declarat Taylor-Wood pentru Hollywood Reporter.
  
asdasd