Nemtoaica preferata a lui Tarantino

Marti, 2 Septembrie 2008, Categoria: Noutati

Nemtoaica preferata a lui Tarantino Actrita germana Diane Kruger, cunoscuta pentru rolurile din "Troia" si seria "Comoara nationala", s-a alaturat distributiei din proiectul lui Quentin Tarantino dedicat celui de-al doilea Razboi Mondial, "Inglorious Bastards".

Ea va interpreta o seducatoare actrita germana, rol pentru care prima alegere fusese Nastassja Kinski. Se pare ca Tarantino a zburat in Germania pentru a definitiva discutiile, dar el si Kinski nu au ajuns la un acord.

Povestea din "Inglorious Bastards" are in centru razbunarea unei tinere frantuzoaice asupra nazistilor si istoria unei bande de vanatori de nazisti americani. Personajul lui Kruger ii va ajuta pe vanatorii de nazisti sa se infiltreze la premiera unuia din filmele sale.

Til Schweiger face si el parte din proiect, alaturi de Brad Pitt, Eli Roth si Mike Myers. Produs de Weinstein Co./Universal, filmul va incepe turnajul in Germania, dupa 13 octombrie, iar Tarantino spera sa il lanseze in luna mai, la Fetsivalul de Film de la Cannes.
  
asdasd