Natalie Portman - iubita unui zeu razboinic

Joi, 16 Iulie 2009, Categoria: Noutati

Natalie Portman - iubita unui zeu razboinic Studiourile Marvel i-au gasit partenera lui Thor, in persoana lui Natalie Portman. Aceasta va juca alaturi de Chris Hemsworth in filmul bazat pe benzile desenate cu acelasi nume.

Portman va interpreta o versiune moderna a personajului Jane Foster, o asistenta care devine prima dragoste a lui Thor.

In film, actiunile lui Thor, un arogant zeu scandinav, reincep un vechi razboi, si, ca rezultat, acesta este trimis pe Pamant si pedeapsit sa traiasca printre oameni. Odata ajuns acolo, Thor invata ce inseamna sa fii un adevarat erou, in momentul in care cel mai mare raufacator al lumii sale trimite fortele intunecate din Asgard pentru a invada Pamantul.

Paramount va distribui pelicula, incepand cu 20 mai 2011. Filmarile incep anul viitor. Kevin Feige, de la Studiourile Marvel este producator.

Portman, care actualmente filmeaza pentru comedia Universal "Your Highness", sub indrumarea lui David Gordon Green si care va juca si in thrillerul supernatural al lui Darren Aronofsky, "Black Swan", va putea fi urmarita curand in "Brothers", pelicula lui Jim Sheridan, unde apare alaturi de Jake Gyllenhaal si Tobey Maguire.
  
asdasd