Morgan Freeman, accidentat dar cu moralul ridicat

Miercuri, 6 August 2008, Categoria: Noutati

Morgan Freeman, accidentat dar cu moralul ridicat Renumitul actor Morgan Freeman, castigator al unui Premiu Oscar, a fost victima unui accident de masina in urma caruia s-a ales cu cateva rani minore la brat si la cot. Incidentul a avut loc duminica, in apropiere de casa sa din Charleston, Mississippi, la ora locala 23.30.

Se pare ca Freeman a pierdut controlul masinii in care calatorea impreuna cu o insotitoare, vehiculul rostogolindu-se si sfarsind intr-un sant. Echipele de Salvare au ajuns imediat la fata locului descarcerand cele doua victime care au fost transportate de urgenta la un spital din apropiere.

Purtatoarea de cuvant a actorului, Donna Lee, a declarat ca Freeman s-a ales cu o dubla fractura, la cot si la umar, insa este inafara oricarui pericol si are moralul ridicat. In urma unei anchete, Politia a stabilit ca ambii pasageri purtau centura de siguranta si ca soferul nu consumase droguri sau bauturi alcoolice.



Castigator al unui Premiu Oscar in 2004 pentru rolul din "Million Dollar Baby", in prezent Freeman este implicat in productia filmului "The Human Nature" in rolul lui Nelson Mandela, alaturi de Matt Damon.
  
asdasd