Joaquin Phoenix se lasa de actorie

Marti, 4 Noiembrie 2008, Categoria: Noutati

Joaquin Phoenix se lasa de actorie Joaquin Phoenix abandoneaza cariera actoriceasca in favoarea celei muzicale. Impresarul sau, Susan Patricola, a confirmat aceasta informatie, adaugand ca "Two Lovers" va fi ultimul sau film.

Phoenix si-a anuntat decizia unui reporter al emisiunii TV "Extra" in cursul unui dineu caritabil desfasurat la San Francisco, unde actorul a aparut pe scena alaturi de celebritati precum Julia Roberts, Jack Nicholson, Tom Hanks, Bruce Willis, Warren Beatty, Danny DeVito sau Sean Penn, intr-un spectacol dupa "The world of Nick Adams" de Hemingway.

"Vreau sa profit de aceasta ocazie... pentru a va dezvalui in exclusivitate faptul ca aceasta va fi ultima mea performanta actoriceasca" a declarat atunci Phoenix. "Nu vreau sa mai fac filme", a adaugat Joaquin, care in prezent lucreaza la un album impreuna cu Tim Burgess de la Charlatans. Trecerea catre cariera muzicala vine dupa succesul inregistrat cu "Walk the Line", in care Phoenix a interpretat toate melodiile faimoase ale lui Johnny Cash, primind un premiu Grammy pentru contributia sa la soundtrack-ul filmului.
  
asdasd