Incepe Festivalul International de Film NexT

Marti, 5 Aprilie 2011, Categoria: Festival

Incepe Festivalul International de Film NexT Pe langa competitia propriuzisa, ce-a de-a cincea editie a Festivalului International de Film NexT (6-10 aprilie 2011) isi asteapta spectatorii cinefili cu Focus Clermont Ferrand (cel mai important festival de scurtmetraj din lume) si programul Shorts Matters al Academiei Europene de Film si cu scurtmetraje din sectiunea Semaine de la Critique a Festivalului de la Cannes.

Pentru publicul lipsit de inhibitii si prejudecati, NexT a pregatit programul Necenzurat iar pentru iubitorii de glamour proiectia eveniment Oscars Night – cu scurtmetraje premiate la Oscar in ultimii cinci ani. Programul New Trends, New Tehnologies va fi un adevarat live cinema performance, gandit special pentru pasionatii de new media si tehnologii interactive.

Festivalul NexT nu a uitat nici anul acesta de publicul sau cel mai tanar, pentru care a pregatit NexT Kids: un scurt program de filme pentru copii si un lung program de jocuri. Iar pentru ca NexT e unul din cele mai prietenoase festivaluri de film din tara, proiectiile Si ei au fost NexT Generation si Festival Friends aduc in sala de cinema filmele apropiatilor Societatii Culturale NexT si ale participantilor la festival in anii trecuti.

Anul acesta, programul de suflet al Festivalului NexT - Cristi & Otto: Filme realizate de Cristian Nemescu si Andrei Toncu va iesi din sala de cinema, pentru a fi prezent in campusurile universitare.
  
asdasd