Gainsbourg - un erou modern

Miercuri, 26 Noiembrie 2008, Categoria: Noutati

Gainsbourg - un erou modern Criticat de Vatican si declarandu-se ingrozit de sanii Brigittei Bardot, a scandalizat Franta cantand un duet despre incest impreuna cu fiica sa, Charlotte. Da, e vorba de Serge Gainsbourg, cantaret si compozitor, poet, regizor si actor, considerat un veritabil inovator in muzica secolului 20.

Viata sa va face subiectul unui film biografic, cu Eric Elmosnino in rolul principal, iar autorul de benzi desenate Joann Sfar isi va face debutul regizoral cu acest proiect. Gainsbourg a fost cunoscut nu doar pentru muzica sa, ci si pentru partenerele sale celebre, iar in noua productie Laetitia Casta o va interpreta pe Bardot si Anna Mouglalis pe Juliette Greco.

Cantaretul a devenit celebru in afara Frantei pentru duetul din 1969 cu Jane Birkin, "Je T'Aime ... Moi Non Plus". Melodia a ajuns pe primul loc in topurile din Marea Britanie si a fost considerata ofensatoare de catre Vatican, care a dat publicitatii un comunicat de presa in acest sens.

Noua pelicula va fi produsa de studiourile Universal, se va intitula "Serge Gainsbourg (Vie Heroique)", si va incepe filmarile in ianuarie 2009 in Paris.
  
asdasd