Fiul lui Gerard Depardieu a murit de pneumonie

Marti, 14 Octombrie 2008, Categoria: Noutati

Fiul lui Gerard Depardieu a murit de pneumonie Guillaume Depardieu, fiul lui Gerard Depardieu, care a dus o viata de perpetua rebeliune in umbra faimosului sau tata, si care imbratisase si el cariera actoriceasca, a murit ieri la numai 37 de ani. Guillaume, care in ultimele saptamani a filmat in Romania pentru productia "Copilaria lui Icar", s-a imbolnavit de pneumonie cu cateva zile in urma, si a fost internat intr-un spital de langa Paris, unde s-a si stins din viata.

Recunoscut si iubit in Franta pentru talentul sau, aparand in mai multe filme cu buget substantial, Guillaume a fost mereu legat de numele tatalui sau, si multi cred ca relatia lor dificila a fost cauza tineretii sale rebele, marcata de prostitutie, dependenta de droguri si curse nebunesti de masina (una din ele soldata cu amputarea piciorului drept al actorului).

In 2004 Guillaume a publicat o carte-confesiune, in care isi acuza tatal de a-l fi neglijat in cautarea sa perpetua de glorie si bani.

In 1996, el a castigat premiul Cesar pentru Cel mai promitator actor, cu rolul din "Les Apprentis", iar pentru cel din "Pola X" a obtinut trofeul de Cel mai bun actor la Festivalul de film de la Gijón, in 1999.
  
asdasd