Filme despre Craciun toata luna decembrie la DIVA

Miercuri, 8 Decembrie 2010, Categoria: Noutati

Filme despre Craciun toata luna decembrie la DIVA In decembrie, Diva Universal intampina sarbatorile de iarna cu o serie de filme speciale, care cu siguranta iti vor crea starea de spirit propice asteptarii Mosului.



PRIMUL NOSTRU CRACIUN (OUR FIRST CHRISTMAS)

21 decembrie, ora 21:00

28 decembrie, ora 22:50



Se apropie aniversarea nuntii lui Cindy si Tom Baer-Neil, care s-au casatorit in urma cu aproape un an, dupa ce si-au pierdut sotul respectiv sotia. Va fi totodata primul Craciun impreuna, iar Cindy si Tom sunt hotarati sa faca din acest lucru un prilej de sarbatoare, in ciuda faptului ca familiile si copiii lor au propriile traditii in acest sens. Cu toate acestea, pentru a avea niste sarbatori fericite, e nevoie de generozitate. Cine ar fi crezut ca, punand la cale impreuna un plan, fratii vitregi se vor apropia pentru prima data, devenind nu numai prieteni, ci frati buni ? Solutia ar putea fi o noua traditie, un prim Craciun de care sa-si aminteasca cu totii an de an.



UN CRACIUN IN RELUARE (CHRISTMAS DO-OVER)

22 decembrie, ora 21.00

25 decembrie, ora 13:40



Un barbat e condamnat sa traiasca la nesfarsit ziua de Craciun, pana cand isi da seama cat de egoist a devenit si decide sa se schimbe.



SCRISORI CATRE MOS CRACIUN (CHRISTMAS MAIL)

25 decembrie, ora 21:00

26 decembrie, ora 22:50



In aceasta comedie romantica de vacanta, o femeie misterioasa care lucreaza la oficiul postal raspunzand scrisorilor adresate lui Mos Craciun cucereste inima unui postas deceptionat.



CEL MAI FRUMOS CRACIUN (HOME FOR THE HOLIDAYS)

26 decembrie, ora 21:00

27 decembrie, ora 22:50



Dupa moartea surorii si cumnatului ei intr-un accident de circulatie, Martha McCarthy se lupta pentru a obtine tutela celor trei copii ramasi orfani.



CRACIUNUL PE STRADA CHESTNUT (CHRISTMAS ON CHESTNUT STREET)

24 decembrie, ora 21.00

25 decembrie, ora 17:20



Cand un magazin universal comanda prea multe instalatii de lumini pentru Craciun, unul dintre muncitori vine cu ideea de a se organiza un concurs, pentru a vinde surplusul. Locuitorii orasului si proprietara magazinului sunt aproape sa se ia la bataie, dar in cele din urma primesc o lectie despre ceea ce inseamna cu adevarat Craciunul.



MIRI SI SOCRI (WILL YOU MERRY ME)

20 decembrie, ora 22.50

23 decembrie, ora 15:30



Rebecca, o fata dintr-o familie instarita din Los Angeles, si Henry, un baiat dintr-o familie traditionalista din Midwest, se iubesc. Henry pune intrebarea-cheie chiar inainte de Craciun, astfel ca cei doi tineri pregatesc intalnirea cu parintii lor de sarbatori, ocazie cu care au de gand sa le dea vestea cea buna. Cele doua familii se intalnesc in saptamana de Hanuka, chiar inainte de Craciun, in orasul Madison din Wisconsin. Intalnirea celor doua familii atat de diferite prilejuieste o succesiune de lucruri bune dar si de gafe, fiecare incercand sa respecte traditiile celuilalt. Nu trece mult timp pana cand cei doi tineri isi dau seama ca un asemenea pas in viata presupune un lucru dificil, desi aparent banal: convietuirea cu socrii.



UN INGER DE CRACIUN (CHRISTMAS ANGEL)

20 decembrie, ora 21:00

26 decembrie, ora 15:30



Ashley este cuprinsa de melancolia Craciunului si faptul ca nu are o slujba nu o ajuta deloc. Dar vecinul ei Nick stie exact ce sa faca. Ii propune sa fie asistenta lui in cel mai bun domeniu posibil: sa-i ajute pe ceilalti. Exista o singura clauza, nu poate sa spuna nimanui ca noul ei sef este un Mos Craciun secret.



SI HOTII REVIN ACASA DE CRACIUN! (CHRISTMAS CAPER)

25 decembrie, ora 22:50

27 decembrie, ora 21:00



Cate Dove este o hoata profesionista care se "retrage" temporar in orasul natal din Connecticut dupa ce ultima ei tentativa de jaf nu a avut succes. Ea accepta fara prea mult entuziasm sa aiba grija de cei doi nepoti ai ei pana cand parintii acestora reusesc sa ajunga acasa de Craciun.



UN CRACIUN IN NORI (CHRISTMAS IN THE CLOUDS)

21 decembrie, ora 15:30

28 decembrie, ora 21:00



Ray este noul manager al unei statiuni de ski. Convins ca noul oaspete, o frumoasa doamna, este un critic din partea exclusivistei agentii de turism Worthington Travel Guide, Ray este hotarat sa obtina o buna recomandare din partea acesteia. Dar musafira – care de fapt este o indianca Mohawk– are propriile obiective: a venit aici sa-l gaseasca pe barbatul cu care a tot schimbat emailuri romantice
  
asdasd