Festivalul International de Film Experimental Bucuresti (BIEFF)

Luni, 19 Noiembrie 2012, Categoria: Festival

Festivalul International de Film Experimental Bucuresti (BIEFF) Festivalul International de Film Experimental Bucuresti (BIEFF) revine anul acesta intre 20 si 25 noiembrie imbogatit cu parteneriate culturale unice in Romania si cu sprijinul direct al unuia dintre autorii care au scris istorie in cinema-ul contemporan.

Invitat special al editiilor anterioare BIEFF, cineastul britanic Peter Greenaway sustine misiunea educationala a BIEFF si este, incepand cu acest an, Presedinte Onorific al festivalului.

Avand o puternica orientare educationala, BIEFF are ca principal centru de interes EXPERIMENTUL in cinema si arta vizuala, scopul sau fiind sustinerea creatiilor inovatoare, promovarea unor artisti cu viziuni profund personale asupra realitatii contemporane si care in acelasi timp exploreaza cu indrazneala limitele limbajului cinematografic.

Timp de sase zile, la Cinema Scala si Elvira Popescu, publicul va avea ocazia unica de a viziona cateva dintre cele mai indraznete filme ale anului, titluri din selectia celor mai importante festivaluri internationale de profil, precum Berlin, Cannes, Venetia sau Locarno.

Intrare va fi libera la toate proiectiile, in limita locurilor disponibile.
  
asdasd