Farrah Fawcett s-a stins din viata

Vineri, 26 Iunie 2009, Categoria: Noutati

Farrah Fawcett s-a stins din viata Actrita americana Farrah Fawcett, devenita celebra la Hollywood gratie serialului de televiziune "Ingerii lui Charlie", difuzat in anii '70, a incetat din viata la varsta de 62 de ani intr-un spital din Los Angeles, dupa trei ani de lupta impotriva cancerului de colon. Boala i-a fost diagnosticata initial in septembrie 2006, iar patru luni mai tarziu actrita a declarat ca s-a insanatosit, dar in mai 2007 boala a recidivat.

Originara din Texas, Farrah Fawcett si-a castigat faima ca fotomodel dupa ce a pozat in costum de baie pentru un afis, in 1970, apoi a fost distribuita in serialul TV "Charlie's Angels", realizat de regretatul producator Aaron Spelling, unde a interpretat-o pe Jill Munroe, o detectiva sub acoperire extrem de atragatoare. Fawcett a renuntat la serial dupa primul sezon, insa rolul de aici o propulsase deja in lumea buna din cetatea filmului.

Actrita a primit mai multe nominalizari la premiile Emmy, pentru rolrile sale din "The Burning Bed/ Flacarile urii" (1984), "Small Sacrifices/ Sacrificii marunte" (1989) si din serialul "The Guardian/ Ingerul pazitor" (2001).
  
asdasd