Clopotica vine la Diverta

Vineri, 28 Noiembrie 2008, Categoria: Noutati

Clopotica vine la Diverta Sambata, 29.11.2008, la ora 14:00, Clopotica isi va face debutul pe Disney DVD in magazinul Diverta Magheru din Bucuresti, unde va asteapta o multime de surprize, face painting, concursuri cu premii si o sesiune de autografe cu actritele Aylin Cadir si Madalina Ghitescu, "vocile" zanelor Clopotica si Fauna.

Disney va permite sa urmariti filmele de animatie în varianta dublata sau in cea subtitrata, dupa cum preferati. Astfel, in limba romana, Aylin Cadîr da “voce” Zanei Clopotica, Florentina Tilea vorbeste cu florile ca Rosetta, Adina Lucaciu raspandeste lumina in rolul Iridessei, Tamara Roman este Boare-Argintie, Madalina Ghitescu intra în pielea Faunei, Anca Sigartau da viata Zanei Maria, Cristian Neacsu il interpreteaza pe Terence, George Constantinescu si Ciprian Cojenel fac echipa în rolurile Clank si Boloboc, Ioana Sihota e Vidia cea rautacioasa si Catalina Mustata guverneaza peste zane ca Regina Clarion.

Din bonusurile speciale incluse pe DVD aflam cum reusesc zanele sa aduca minunile naturii, cum au creat realizatorii filmului tinutul magic al zanelor, si cum îsi antreneaza Clopotica talentele de zana, descoperim scene eliminate la montaj si noul videoclip muzical “Fly To Your Heart” interpretat de Selena Gomez.

O poveste fermecatoare, disponibila numai pe DVD, incepand de saptamana aceasta, in supermarket-urile si magazinele de specialitate din toata tara! Pret recomandat: 54,9 RON.
  
asdasd