Christian Bale si Mark Wahlberg urca in ring

Miercuri, 22 Aprilie 2009, Categoria: Noutati

Christian Bale si Mark Wahlberg urca in ring Christian Bale si Mark Wahlberg vor lupta in ring sub bagheta regizorului David O. Russell in productia "The Fighter", proiect initiat de Paramount Pictures si finantat de Relativity Media.

Filmul spune povestea boxerului "Irish" Mickey Ward si a ascensiunii acestuia pana la titlul de campion mondial la categoria usoara, ascensiune facilitata de fratele sau vitreg, Dicky Eklund. Eklund, a carui cariera parea ca s-a sfarsit din pricina drogurilor, s-a reabilitat antrenandu-l pe Mickey Ward si ajutandu-l in parcursul sau glorios catre titlu.

In prima faza "The Fighter" urma sa ii aiba in distributie pe Wahlberg si Matt Damon, in regia lui Darren Aronofsky, dar proiectul a stagnat o vreme, distributia a fost modificata, si Mark Wahlberg este singurul ramas pe afis, continuand sa se antreneze pentru rolul solicitant al lui Mickey Ward. Bale il va interpreta pe Eklund, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru jaf si trafic de droguri, care in timp a devenit un detinut-model si a reusit sa-si schimbe viata, ajutandu-si fratele sa atinga gloria pe care el nu reusisa sa o obtina.

Filmarile pentru "The Fighter" sunt programate sa inceapa in cursul lunii iulie, desi casa de productie a subliniat ca poarta inca negocieri pentru contractele actorilor principali.
  
asdasd