Ben Stiller revine cu o comedie futurista

Marti, 5 Mai 2009, Categoria: Noutati

Ben Stiller revine cu o comedie futurista La trei ani dupa ce productia fusese oprita, studiourile Fox relanseaza proiectul "Used Guys", o comedie futurista care trebuia sa ii aiba cap de afis pe Jim Carrey si Ben Stiller. Fox stopase proiectul inainte de inceperea filmarilor, in mai 2006, motivand probleme cauzate de decoruri si faptul ca Stiller si Carrey aveau deja alte angajamente.

De fapt se pare ca studiourile renuntasera la proiect in momentul in care bugetul preconizat trecuse de 110 milioane de dolari, desi cele doua staruri din rolurile principale agreasera sa lucreze si la tarife mai mici.

In prezent Ben Stiller a reluat discutiile pentru proiect, impreuna cu Valerie Faris si Jonathan Dayton, echipa care s-a aflat in spatele succesului "Little Miss Sunshine", iar pentru rolul principal feminin este avuta in vedere Reese Witherspoon. Stiller va fi si producatorul filmului, prin compania sa Red Hour Films.

Stiller are un in derulare si un contract pentru regia filmului "Help Me Spread Goodness", pe care il va produce alaturi de Stuart Cornfeld si Jeremy Kramer, si va aparea curand pe ecrane in "Night at the Museum 2: Escape from the Smithsonian", ce va avea premiera pe ecranele romanesti in 22 mai.
  
asdasd