Afla povestea din spatele celor mai scandaloase divorturi de la Hollywood - Reality Ex Wives

Miercuri, 16 Iulie 2014, Categoria: Recomandari TV

Afla povestea din spatele celor mai scandaloase divorturi de la Hollywood - Reality Ex Wives Promit sa-ti fiu alaturi la bine si la rau... sau nu. Nu toata lumea are parte de finalul ca la Hollywood la care viseaza si cinci foste staruri ale unor reality-show-uri TV au avut parte de casnicii care s-au destramat chiar in fata camerelor de filmat. in noua emisiune speciala marca E!, Reality Ex Wives, a carei premiera va fi difuzata joi, 24 iulie, la ora 22:00, unele dintre cele mai cunoscute prime doamne ale micului ecran fac dezvaluiri exclusive despre felul in care nuntile lor s-au transformat in divorturi amare, dupa ce au pasit in lumina reflectoarelor.

Linda Hogan (Hogan Knows Best), Adrianne Curry (My Fair Brady), Courtney Stodden (Couples’ Therapy), Jennifer Williams (Basketball Wives) si contesa Luann De Lesseps (The Real Housewives of New York) rememoreaza clipele in care si-au cunoscut fostii soti si dramele traite in timpul relatiei (in spatele si in fata camerelor de filmat) si dezvaluie cum arata acum vietile lor, dupa divorturile publice prin care au trecut.

De-a lungul acestei emisiuni speciale de o ora, privitorii vor afla totul despre problemele prin care au trecut si reusitele de care au avut parte fostele sotii din reality-show-uri, dovedind astfel ca a fi o „fosta sotie” nu e sfârsitul lumii, ci un nou inceput.
  
asdasd