Vanilla Sky - Deschide ochii

Vanilla Sky

 


Anul: 2001

Durata: 134min

Tara: SUA

Regia: Cameron Crowe

 

Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • alinusuuu alinusuuu / 26 Sep 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  O cutremuratoare poveste de dragoste si o ­viziune cu totul originala asupra problemelor ­existentiale, si importanta ­consecintelor, deciizilor pe care le ­luam in fiecare zi. David Ames este un tanar ­bogat care se indragosteste de amica prietenului ­sau, pe nume Sofia. Inainte ca relatia ­lor sa inceapa cu adevarat, David este ­implicat intr-un accident de masina alaturi de ­fosta lui prietena, Julie. Julie ­moare, iar David ramane desfigurat pe ­viata. O operatie de reconstruire a fetei si ­iubirea aratata de Sofia ii dau putere lui ­David, insa unele incidente il fac sa-si ­puna intrebari despre existenta sa.Cand ai ­totul, trebuie sa pierzi totul, ­ca sa stii cu adevarat cei important.

 • scoutboy scoutboy / 29 Iun 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Un film plin de tensiune si dramatism,pe ­langa scenele de actiune.In ­plus,distributia e de senzatie:Tom ­Cruise si Cameron Diaz.In concluzie,e un ­film care nu trebuie ratat.

 • taniaoff taniaoff / 27 Apr 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Un film ciudat dar tot atat de interesant. ­Constructia povestii m-a dus putin cu gandul la ­videoclipul "Thriller" al lui Michael ­Jackson, deorece urmareste, ca ­si acolo, ideea ca nimic nu este ce pare ­a fi, dupa care se ghideaza pana in ­ultima clipa. Apreciez la actorii care sunt ­cunoscuri mai ales pentru felul in care ­arata, ca sunt disupusi sa isi schimbe ­trasaturile, sa se "urateasca" ­pentru diferite roluri, pentru a-si ­scoate in evidenta talentul actoricesc. Asa face ­si Tom Cruise in acest film. Urmariti-l cand nu ­sunteti obositi,pentru ca dureaza destul ­de mult, iar firul povestirii ia multe ­intorsaturi.

 • Jinhe Jinhe / 20 Feb 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  un film foarte bun, emotionant, ­Tom Cruise e cel mai tare

 • Cracanalucian Cracanalucian / 6 Feb 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  "Ce este o viata, daca nu o ­urmarire a visurilor noastre"   Cand ai ­totul, trebuie sa pierzi totul, ­ca sa stii cu adevarat cei important. O ­cutremuratoare poveste de dragoste si o viziune ­cu totul originala asupra problemelor ­existentiale, si importanta ­consecintelor, deciizilor pe care le ­luam in fiecare zi.

 • ammona ammona / 7 Dec 2008 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  un film ce trebuie neaparat trecut pe lista Must ­see...este exceptional...

  
asdasd