Masinistul

The Machinist

 


Anul: 2003

Durata: 98min

Tara: SUA,Spania

 

Sinopsis:

Masinistul Trevor Reznik nu mai poate dormi. Nu e vorba de o insomnie obisnuita. Trevor nu a mai dormit de un an. Oboseala a dus la o deteriorare socanta a fizicului si a sanatatii sale mentale.   Suspiciosi din cauza felului an care arata, colegii de munca ai lui Trevor se îndeparteaza mai întâi de el si apoi se întorc împotriva sa, atunci când e implicat într-un accident care-l va costa pe un nevinovat bratul. Trevor este învinuit de accident. Devenit o primejdie pentru sine si pentru ceilalti, trebuie sa fie îndepartat.   Rusinea lui Trevor se transforma mai întâi în suspiciune, apoi paranoia, atunci când începe sa simta ca restul colegilor conspira la concedierea sa - sau chiar mai rau. Întâi gaseste mesaje stranii în apartamentul sau. Apoi afla ca misteriosul coleg de munca implicat în accident nu exista.   Fac aceste mistere parte dintr-un complot menit sa-l înnebuneasca pe Trevor? Sau e doar oboseala cea care îi întuneca ratiunea?
Hotarât sa afle un raspuns, Trevor investigheaza întâmplarile ciudate care i-au transformat viata într-un cosmar perpetuu. Cu cât afla mai multe, cu atât mai putine si-ar dori sa stie.


Imagini:

   
 •  

Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • deana222 deana222 / 26 Apr 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Un film bunicel, daca nu ai ce ­face...dar devine bun datorita prestatiei ­extraordinare a lui Christian Bale...nici mie nu ­mi-a venit a crede cand l-am vazut in rolul lui ­Trevor, dupa ce il vazusem in ­Equilibrium...si acela e un film extra!

 • Clarita Clarita / 22 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  un film bun Winking ;) imi aduc aminte de Christian Bale ­din Equilibrium cum arata si cand l'am ­vazut in The Machinist nu imi venea sa ­cred...era de nerecunoscut :o oricum este un ­actor super, si in American Psycho a ­jucat foarte bine, in Batman si nu numai ­ Winking ;)

 • degezzika degezzika / 11 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  !!! Cum sa nu comenteze nimeni la filmul asta? ­:O Mi a placut foarte mult atmosfera bacoviana ­;X
  Si.. il apreciez enorm pe C.Bale pt ­acest rol [pt sacrificiul sau(a slabit vreo 40 ­kg pt a-i da viata lui Trevor)] E de admirat! Smiling :)

 

Fani

 • Catfer (catfer)
 • Anusca (anusca)
 
  
asdasd