Pumni de otel

Real Steel

 


Anul: 2011

Tara: Statele Unite ale Americii

Scenariul: Dan Gilroy

 

Sinopsis:

Actiunea se desfasoara intr-un viitor apropiat si sumbru, in care box-ul a devenit o confruntare high-tech intre roboĊ£i pentru distractia publicului.
Charlie Kenton (Hugh Jackman) este un fost boxer care a ratat sansa de deveni campion in vremea in care sportul era inca o lupta intre oameni, iar boxul a devenit ilegal deoarece era prea violent. De aceea oamenii au fost inlocuiti cu roboti cu greutatea de o tona si de 2, 5 metri inaltime, care au preluat actiunea in ring.   Acum Charlie trebuie sa supravieĊ£uiasca in aceasta lume noua a sportului. Asa ca incepe sa achizitioneze roboti uzati, ii asambleaza in incercarea de a pregati unul care sa castige titlul la aceasta noua categorie.   Cand ajunge intr-o situatie disperata, Charlie va incerca sa si-l apropie din nou pe fiul sau nelegitim, Max (Dakota Goyo), cu care nu a mai tinut legatura. Impreuna, cei doi vor construi si antrena un robot performant care pare a castiga mereu, cu care vor incerca sa castige campionatul. La fel cum mizele cresc in luptele din ring, in ciuda sortii, Charlie si Max primesc o ultima sansa de a reintra in carti.

Imagini:

  

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

 
 
 

Articole

Hugh Jackman - in ring cu robotii

Steven Spielberg si Stacey Snider, directorii de la DreamWorks, au dat unda verde proiectului "Real Steel", o poveste SF cu androizi care il va avea in rolul principal pe Hugh Jackman.
Filmul va fi...

Miercuri, 25 Noiembrie 2009

 

  
asdasd