Phil Spector

 


Anul: 2013

Durata: 92min

Tara: Statele Unite ale Americii

Regia: David Mamet

Scenariul: David Mamet

 

Sinopsis:

O drama HBO ce urmareste un recent si senzational proces de crima.   Aceasta drama HBO se concentreaza pe relatia dintre Phil Spector (Al Pacino) si avocatul sau Linda Kenney Baden (Helen Mirren), in timpul procesului in care legendarul producator era judecat pentru uciderea actritei Lana Clarkson.   Legendele Al Pacino si Helen Mirren sunt starurile acestei drame HBO scrisa si regizata de dramaturgul David Mamet.
Los Angeles, 2007. Pe masura ce procesul producatorului muzical Phil Spector pentru uciderea actritei Lana Clarkson se apropie, avocata Linda Kenney Baden decide sa se alature echipei apararii, condusa de avocatul Bruce Cutler. Linda se intalneste prima oara cu Spector la resedinta acestuia si observa decorul opulent si bizar in care traieste producatorul neconventional. In ciuda excentricitatilor acuzatului, Linda este intrigata de personalitatea acestuia si de provocarile procesului. Decide sa continue sa lucreze de partea apararii si sa re-examineze dovezile si circumstantele cazului. In pregatirea pledoariei, Linda ia in calcul plantarea indoielilor in mintea juratilor. Fiind martorii comportamentului irational al lui Phil, Linda si restul echipei se intreaba daca sa-l cheme sau nu sa depuna marturie. Desi el vrea s-o faca, ei hotarasc ca acest lucru i-ar face mai mult rau decat bine, in ciuda faptului ca tacerea lui Spector ar putea insemna infrangerea apararii si trimiterea clientului la inchisoare.

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

 
 
 

Articole

Ceremonia de decernare a Premiilor Emmy in direct, la HBO

HBO va transmite in direct si in exclusivitate, in dimineata zilei de luni, 23 septembrie 2013, de la ora 03:00, de la Los Angeles, cea de-a 65-a gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy, in care...

Miercuri, 18 Septembrie 2013

 

  
asdasd